STOP Madspild

Jeg smider sjældent mad ud, og køber altid økologiske varer. Det meste finder jeg til halv pris. Jeg synes vores samfund overforbruger, og har det rigtig skidt med at der smides så meget mad ud. Jeg klunser madvarer såsom grøntsager, frugt og brød, i supermarkedernes udsmidningscontainere, hvor der altid er gode varer at finde. Jeg gør det ikke fordi jeg er nødt til det, men fordi jeg ikke kan holde ud af brugbar mad smides ud. Ind imellem smides madvarer ud, som ikke engang har overskredet sidste salgsdato – hvorfor det? En gang imellem smiler lykken endda så meget, at jeg kan pynte mit hjem med blomster fra containeren – det bruger jeg ellers sjældent penge på.

2017-11-19 Dagens fangst fra containeren

Blomkål, jordskokker og dejlige brød til fryseren!

Så skal der laves blomkål stegt i gryde! Smelt ca. 20g smør i en stor gryde og lad det brune af. Placer blomkålshovdet i gryden – bunden kan med fordel planes ud. steges i ca 15 minutter og smager himmelsk!

2017-12-09 dagens fangst

Der må have været tidlig levering af salat mm. Jeg fandt 10 økologiske salat hoveder, bananer, peberfrugter og andet godt – helt friskt og godt.