om mig

Her på min blog kan du få gode råd til en travl hverdag, og måske lade dig inspirere af hvordan jeg lever, til måske at ændre lidt på dit liv . Hvis du har lyst kan du følge mig på Instagram, hvor jeg lægger billeder ud af hvad jeg finder, mit træarbejde, håndarbejde og meget mere.

Jeg er 50 år gammel, og arbejder i Forsvaret, hvor jeg er ingeniør og typeansvarlig for Forsvarets redningshelikopter. Indtil september 2011 levede jeg sammen med min mand og vores 4 børn i et smukt gammelt træhus inde i en skov i Nordsjælland.

Da jeg blev skilt, oplevede jeg fra den ene dag til den anden hvordan tilværelsen smuldrede. Intet var som før. Efter en tid blev jeg sygemeldt med stress, og gik hjemme i en længere periode. Jeg fik tænkt en masse og foruden at finde balancen igen, udviklede jeg også personlige, kreative og økonomiske overlevelsesstrategier, som siden er kommet mig og børnene til gode. Jeg fik også skrevet en bog, som jeg lige nu er ved at lægge sidste hånd på  og som jeg glæder mig til at få udgivet. Jeg er også ved at fuldføre plottet til en roman, som jeg skal i gang med. Ved siden af skriveriet, laver jeg skærebrædder af forskelligt træ – primært rester jeg finder eller køber – jeg elsker at kunne give gamle ting nyt liv.

Det vigtigste for mig er at huske at leve frem for bare at være i live.