Min bog – Mit liv i frit fald

Jeg har skrevet en bog er som er en fortælling om mit liv. Den handler om tiden op til en helt almindelig onsdag, som skulle blive skelsættende for mit liv. Den handler om min opvækst, mit arbejde i Forsvaret, og om hvordan jeg helt uventet blev alene med 4 børn, da min daværende mand valgte at forlade mig til fordel for en anden kvinde.

Da jeg blev skilt, oplevede jeg fra den ene dag til den anden hvordan tilværelsen smuldrede. Efter en tid blev jeg sygemeldt med stress, og gik hjemme i en længere periode. Jeg fik tænkt en masse og foruden at finde balancen igen, udviklede jeg også personlige, kreative og økonomiske overlevelsesstrategier, som siden er kommet mig og børnene til gode. Det er alt sammen er skrevet ned som del af min proces, og er blevet til denne bog, som indeholder elementer af mit liv, jeg ikke er stolt af, og som jeg ikke har fortalt til nogen før. Mit håb er, at andre kan få glæde af at læse min meget personlige beretning, og måske lade sig inspirere til at ændre lidt på deres liv – for at leve frem for bare at være i live.

Bogen er ikke udgivet endnu, men det bliver den forhåbentlig snart.