Genbrug

Køkken købt på den blå avis for 4000 kr.

I vores del af verden er brug og smid ud en udbredt kultur. De fleste mennesker udskifter brugbare ting på grund af forkert ydre, eller behov for nyt. Sådan har jeg det slet ikke. Jeg synes det er helt forkert spild af vores ressourcer – jeg nyder at kunne bruge ting som andre har smidt ud. Mit sommerhus er udelukkende indrettet med ting fra loppemarkeder og genbrugsforretninger. Køkkenet har jeg købt brugt, senge, spisestue møbler og sofaer – selv toilettet har jeg købt brugt.

Hver anden tirsdag afhentes storskrald der hvor jeg bor, og i foråret tager jeg altid en tur rundt i området mandag aften. På denne måde har jeg fået møbleret min terrasse med møbler og parasol – det er da fantastisk.
Jeg selv køber sjældent nyt tøj, men finder det meste brugt på nettet. Mine unger har heldigvis også forstået, at man på denne måde kan få nogle ting, som man ellers ikke ville kunne få.
Jeg har altid godt kunne lide at arbejde i træ, og anskaffede i 2020 en tykkelseshøvl, og siden er meget andet godt værktøj kommet til. Jeg laver skærebrædder af affaldstræ, eller rester jeg køber på et savværk. På den måde kan jeg give gamle ting nyt liv, og det elsker jeg.